Reghe, la un pas să rateze trofeul Ligii Campionilor Asiei

25 octombrie 2014 14:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Al-Hilal, trupa fostului antrenor al Stelei, a pierdut prima manşă a finalei cu Western Sydney Wanderers, 0-1, dar românul păstrează şanse să ia trofeul şi bonusul de un milion de dolari.

Saudiţii au dominat partida cu australienii, dar au trebuit să se recunoască învinşi. Returul de peste o săptămână se anunţă incendiar: Reghe şi Pintilii vor fi susţinuţi de 65.000 de fani, iar tehnicianul de 39 de ani îşi poate îmbogăţi CV-ul şi umple conturile.

Laurenţiu Reghecampf susţinea înaintea partidei că echipa sa va marca, nu va primi niciun gol, iar trofeul e ca şi adjudecat de Al-Hilal. Însă, a fost exact invers: elevii săi au atacat permanent, dar rivalul Juric a fost cel care a marcat (minutul 64), faza reprezentând şi primul şut pe poartă al gazdelor. Acum pentru saudiţi, mai exact la data de 1 noiembrie, urmează cel mai important meci, returul cu Western Sydney Wanderers. Dacă Reghe va pierde Liga Campionilor Asiei, relaţia cu şeicii se va răci, el având impus ca obiectiv câştigarea competiţiei. O clauză în contract prevede că obţinerea trofeului îi aduce un milion de dolari ca primă, mai ales că până acum a fost răsfăţat cu daruri scumpe, locuind într-o vilă impunătoare şi având ca maşină de serviciu un Rolls Royce.

Mai multe