Reghe nu a plecat de la Al Hilal

14 februarie 2015 16:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Presa din Arabia Saudită a anunţat că Laurenţiu Reghecampf a fost demis şi toate site-urile de sport au preluat această informaţie. Anamaria Prodan a declarat în exclusivitate reporterilor Click! că Reghecampf nu a fost dat afară.

Prodan a menţionat că şefii de la Al-Hilal îl susţin pe Laurenţiu Reghecampf, în ciuda înfrângerii de vineri din finala Cupei Prinţului (1-2 cu Al-Ahli).

“Sunt cei mai mulţumiţi de munca lui Reghecampf. A dus echipa asta în două finale pe care ei nu le sperau. Prinţul Mohammed a spus că nu e vina lui. El a făcut tot ce a trebuie pentru ca echipa asta să ajungă în finală. Sunt foarte mulţumiţi de el şi sunt câţiva jucători care nu gândesc normal şi nu realizează că fotbalul e un joc de echipă şi că nu pot fi individualişti. Nu poţi să-i impui nimic antrenorului  când atacanţii nu înscriu nici măcar din penalty” , a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Laurenţiu Reghecampf a câştigat sezonul 2013-2014 cu Steaua, iar din vara anului 2014 este antrenor la Al Hilal. În vârstă de 39 de ani, a mai antrenat formaţiile: Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov şi Concordia Chiajna.

Mai multe