Reghe nu-şi ia banii la timp de la arabi

8 februarie 2015 19:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorii şi fotbalişti străini se îmbulzesc să prindă un contract în fotbalul arab, atraşi de sumele astronomice oferite. Aşa a făcut recent şi Reghecampf, dar în scurt timp şi-a dat seama că banii sunt mai mult pe hârtie, decât în conturi.

Fostul stelist e la Al-Hilal de şapte luni, ademenit cu un salariu de 2.5 milioane de euro pe an, plus bonusuri uriaşe de performanţă. Până acum i s-au dat tot felul de cadouri scumpe şi maşini de serviciu de sute de mii de euro, dar totul a fost doar pentru „a-l îndulci” în privinţa zilei de salariu. „Atmosfera nu e bună la echipă, dar încercăm să jucăm şi să câştigăm. Sunt anumite întârzieri salariale, însă până la urmă banii se plătesc”, a anunţat el la Dolce Sport. „Mai am contract un an şi jumătate cu Al-Hilal. Suntem în grafic, nu am pierdut niciun obiectiv...Mai puţin în Liga Campionilor Asiei, acolo nu am îndeplinit ceea ce ne-am propus”, a încercat el repede să schimbe subiectul. Oricum, Reghecampf nu e un caz singular atunci când vine vorba despre achitarea salariului la timp, saudiţii de la Al-Ittihad procedând la fel cu Victor Piţurcă. Mai mult, fostul selecţioner trebuie să-şi plătească şi staff-ul din propriul buzunar, dar până acum, în patru luni, nu prea a văzut leafa pe card, deşi în contract scrie că va lua 1.8 milioane de euro pe sezon.

Pintilii, de la Al-Hilal, înapoi la Pandurii

Antrenorul lui Al-Hilal a încercat să-l păstreze pe Mihai Pintilii în lot, dar sosirea lui Samaras a făcut ca mijlocaşul să fie sacrificat. El a tratat cu stelişti o posibilă revenire, însă va ajunge la Pandurii, echipă unde s-a remarcat înainte de a juca în Ghencea. Fotbalistul va juca sub formă de împrumut pentru trei luni.

Mai multe