Reghe şi Becali s-au certat în 7 zile

24 februarie 2016 21:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf a plecat în 2014 de la Steaua cu mare scandal, Gigi Becali nemaidorind să audă mult timp de fostul antrenor. Şi-a călcat pe inimă abia după eşecul lui Mirel Rădoi şi doar pentru repetarea performanţelor din primul mandat. Compromisul nu e însă eficient.

E ştiut faptul că Gigi Becali, atunci când îşi scoate pe cineva de la inimă, greu îl mai primeşte înapoi. Laurenţiu Reghecampf a făcut circ pe marginea unor salarii restante şi n-a vrut să plece la Al Hilal până când n-a primit de la patronul Stelei şi ultimul euro. Această atitudine l-a deranjat pe Becali, care s-a supărat rău pe fostul antrenor. A spus despre el că nu e mare valoare, fapt demonstrat la arabi, dar şi în Bulgaria, şi că el i-a făcut un nume, alcătuindu-i cea mai bună echipă din România. Apoi, l-a ţinut pe antrenor în joc de glezne după plecarea lui Reghe de la Litex, perioadă în care acesta a început să se autopropună la Steaua. L-a acceptat după catastrofa Mirel Rădoi, gândindu-se că fostul antrenor poate coaliza din nou în jurul său lotul de jucători cu care s-a înţeles grozav în trecut. Relaţia dintre ei n-a mai fost însă cea din primul mandat şi asta s-a văzut în răceala cu care Becali l-a tratat pe Reghecampf. Toate au culminat cu declaraţiile de marţi seara, când latifundiarul din Pipera l-a umilit pe antrenor în direct la un post de televiziune. „A început să se plângă că am ratat mult, că am avut trei penalty-uri şi că a fost un accident. I-am spus că şi dacă avea 7 penalty-uri, o echipă bună dădea a opta oară gol. O să vedem cât de accident a fost meciul cu Voluntari”, a fost afirmaţia care a dezvăluit care e de fapt părerea lui Becali despre antrenor.

Gigi Becali: «Anamaria Prodan m-a minţit!»

Lipsa respectului pe care o are faţă de Reghecampf se poate identifica şi în alte situaţii făcute publice tot de patron. Becali a făcut-o mincinoasă pe Anamaria Prodan, soţia lui Reghe, referitor la cazul lui Adi Popa, care n-a vrut să-şi prelungească contractul cu Steaua. Apoi, i-a ordonat antrenorului să-l reprimească în lot pe Gregory Tade, exclus de Reghe în iarnă. Nu în ultimul rând, i-a transmis antrenorului un sfat din exteriorul clubului. Dinu Gheorghe şi-a băgat coada şi a spus că Reghecampf roteşte prea mulţi jucători, când ar trebui ca măcar 9 să fie stabili.

Mai multe