Reghe, vacanţă în Las Vegas

11 noiembrie 2013 17:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Familia tehnicianului din Ghencea a intrat în vacanţă. Imediat după remiza de miercuri cu Basel, 1-1, din Champions League, antrenorul şi-a anunţat jucătorii că au liber şi că se vor revedea peste câteva zile, motivând că trebuie să rezolve câteva probleme personale.

Fotbaliştii s-au conformat, iar la aeroport au observat că antrenorul nu are destinaţia România, ci America. Profitând de pauza competiţională pricinuită de jocurile echipei naţionale, Reghecampf şi-a luat câteva zile de concediu, alături de Anamaria Prodan şi alţi câţiva membri apropiaţi din familie. Destinaţia a fost aleasă nu numai pentru distracţie, cât şi pentru afaceri.

Reghe şi Anamaria filmează acolo câteva episoade dintr-un reality show, dar vor şi să achiziţioneze o casă. Cum sora Anamariei, Anca, are ca specializare domeniul imobiliar, ea a intermediat afacerea, iar impresara şi-a pus semnătura pe acte. Oricum, Prodanca se laudă că-n America deţine mai multe proprietăţi pe care le închiriază cu zeci de mii de dolari lunar, profitul pe an ajungând la aproape un milion de dolari.

Mai multe