"Reghe" vrea să-l amendeze pe Alibec, dar Becali refuză: "Îi dau şi banderola!"

7 februarie 2017 13:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Denis Alibec a marcat din penalty la Cluj, dar şi-a destabilizat echipa după ce a încasat două cartonaşe galbene şi a fost eliminat încă dinainte de pauză la partida cu CFR.

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat după meci că atacantul său trebuie să fie mult mai atent la simulăru şi proteste, iar pentru a fi încurajat va fi ars şi la bani. Din păcate pentru antrenor, patronul i-a ştirbit din nou din autoritate şi a spus că nici nu se pune problema de vreo amendă, ba dimpotrivă! "Cartonașul roșu a fost dat foarte ușor, dar Denis trebuie să fie atent. Am vorbit cu el în Antalya, i-am spus că nu e ușor; când joacă la Steaua, toți oamenii o să fie cu ochii pe el, pe fiecare reacție pe care o are. O să fie probabil amendat. Eu sper să învețe din această seară și la următoarele meciuri să fie mult mai bine", a declarat Laurențiu Reghecampf după meciul de la Cluj.

"O să intervin eu şi o să îi anulez amenda lui Alibec. Nu am trecut niciodată peste deciziile antrenorului, dar părerea mea e că el nu putea sta în picioare la faza aceea. Dacă un jucător alunecă, ce faci, îi dai galben? El nu şi-a putut ţine echilibrul. Eu am hotărât că îi dau banderola pentru a-l responsabiliza mai tare. Eu cred că la orice echipă căpitan trebuie să fie cel mai bun jucător. El e ca un copil, iar banderola îl va face să se comporte altfel. Dacă vede că Becali îl face căpitan şi îi plăteşte amenda, o să vedeţi că se va comporta altfel. Eu cred că nu o să mai aibă vreun gest de genul acesta în viitor", a ripostat Becali, la Digi Sport.

Mai multe