Reghecampf a luat Supercupa în Emirate

21 ianuarie 2018 17:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul român Laurenţiu Reghecampf a cucerit primul trofeu alături de Al Wahda.

Rezultatele bune obţinute în Emiratele Arabe Unite de Laurenţiu Reghecampf s-au concretizat sâmbătă printr-un prim trofeu cucerit alături de jucătorii de la Al Wahda. Formaţia românului a câştigat Supercupa.

În meciul decisiv, Al Wahda a învins cu scorul de 2-0 pe Al Jazira. Golurile echipei lui Reghe au fost marcate de Batna, în minutul 21 şi de golgheterul formaţiei, maghiarul Dzsudzsak. Acesta a tranformat un penalty în minutul 59, stabilind şi scorul final. A fost primul trofeu al fostului tehnician al Stelei alături de noua sa echipă, pe care a preluat-o în iulie 2017.

În continuare, Al Wahda luptă pentru cucerirea titlului şi a Cupei. După 12 etape, Reghecampf şi băieţii lui sunt pe locul 2 în clasament, cu 26 de puncte, la două distanţă de liderul Al Ain, care nu a pierdut nici un meci până acum. Pe locul al treilea este Al Wahd, cu 25 de puncte, între aceste trei formaţii ducându-se, de fapt, lupta pentru titlul de campioană. În Cupa Emiratelor, Al Wahda a ajuns în faza sferturilor de finală, acolo unde va întâlni pe teren propriu, pe 16 februarie, pe Al Ain, în retur. În prima manşă echipa românului s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasare, aşa că şi-a asigurat în mare parte calificarea în semifinale.

Laurenţiu Reghecampf se află la a doua experienţă ca tehnician în Golf. Prima a fost destul de scurtă, din iulie 2014 până în februarie 2015, în Arabia Saudită, când a condus pe Al Hilal. Cu aceasta a jucat finala Ligii Campionilor Asiei şi finala Cupei Prinţului.

Mai multe