Reghecampf: «Ce rivalitate să fie între echipa campioană şi una care se bate pentru loc trei?»

18 mai 2014 10:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei i-a ironizat pe ploieşteni şi-n plus a comentat incidentele de la finalul partidei când jucătorii gazdă au vrut să-i bată pe cei din Ghencea, meciul încheindu-se cu scorul de 0-0.

"A fost un meci frumos, cu multe ocazii, o atmosferă incredibilă, dar e păcat: suntem echipa campioană şi trebuie să fim aplaudaţi când intrăm pe teren. O să ne bucurăm peste tot pentru că aşa este normal, am realizat ceva incredibil la Steaua. Nu înţeleg rivalitatea dintre o echipă campioană şi una care se bate pentru locul trei. Nu înţeleg. De la început până la sfârşit şi după ce am intrat în oraş toată lumea ne înjură", a spus Reghecampf la Digi Sport.

El a precizat că Steaua a avut şase ocazii la partida cu Petrolul şi că ar vrea ca accidentarea lui Gardoş să nu fie una gravă: "Mi-ar părea rău ca Gardoş să termine campionatul cu o ruptură musculară".

Reghecampf a mai spus că deocamdată nu vrea să fie întrebat de ofertele pe care le-ar fi primit: "Deocamdată mă bucur pentru ceea ce am realizat şi aş vrea să nu mă mai întrebaţi de oferte".

Tehnicianul a adăugat că marţi, când gruparea bucureşteană va juca ultimul meci al sezonului, pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, "va fi cea mai mare sărbătoare din ultimii ani pe care a făcut-o Steaua".

Mai multe