Reghecampf, luat la mişto de rivalii din finala Ligii Campionilor Asiei!

7 noiembrie 2014 11:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Criticat de jurnaliştii din Arabia Saudită, după ce Al-Hilal a pierdut finala Ligii Campionilor, fostul antrenor al Stelei e acum ironizat şi de „canguri“.

Chestionat despre protestele vehemente ale saudiţilor la adresa arbitrajului, Toni Popovici, antrenorul celor de la Western Sydney a spus: „Nu mă interesează ce zic arabii. Realitatea e că n-au fost în stare să ne dea un gol în 180 de minute. Ne-am atins obiectivul. Suntem campionii Asiei“.

Portarul Ante Covici, desemnat cel mai bun jucător al finalei, a fost şi mai vehement. „Dacă se va face o anchetă privind penalty-urile refuzate arabilor, atunci ar trebui să se facă una şi privind modul în care jucătorii lui Al-Hilal s-au comportat după meci. Pentru mine, acele incidente de la final au fost mai grave decât orice decizie luată în timpul partidei“, a spus portarul de 39 de ani.

Covici şi-a amintit şi de declaraţiile date de Reghecampf, înainte de retur, când românul a catalogat Western Sydney drept „o echipă mică“. „Al-Hilal ne-a privit de sus în tur, iar înainte de-al doilea meci, antrenorul lor a dat nişte declaraţii arogante şi naive. N-am nicio simpatie pentru un astfel de om“.

1,5 milioane de dolari a primit Western Sydney de la Confederaţia Asiatică de Fotbal pentru câştigarea Ligii Campionilor Asiei. Australienii au câştigat acasă cu Al-Hilal, 1-0, şi au remizat pe terenul arabilor.

Mai multe