Reghecampf: "Mulţi îşi doresc ca Stanciu să fie scos din circuit"

9 aprilie 2016 16:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că Nicolae Stanciu nu va fi pedepsit pentru gesturile obscene de la finalul meciului cu Pandurii, chiar dacă oamenii de fotbal cer sancţionarea mijlocaşului din Ghencea.

Reghecampf a spus că situaţia lui Stanciu este diferită de cea a lui Cristian Săpunaru, de la Pandurii, cel care a fost suspendat un joc şi penalizat cu 5.670 de lei pentru ieşirea nervoasă pe care a avut-o la meciul cu Steaua.

"Luaţi gesturile lui Cristi Săpunaru - i-am spus ceste păcat pentru el; având această rivalitate faţă de echipa noastră trebuie să fii atent - şi gestul pe care l-a făcut Stanciu. Stanciu a făcut acel gest către un prieten. Sunt două reacţii total opuse. Mulţi îşi doresc ca Stanciu să fie scos din circuit. Dar nu e cazul. Nu cred că ar trebui să discutăm despre Stanciu în fiecare zi", a spus Reghecampf.

Directorul sportiv Mihai Stoica a anunţat şi el: "Săpunaru a avut  o ieşire nervoasă în faţa oficialilor acelei partide, iar Stanciu a făcut un gest după ce oficialii erau la cabine. Dacă ar fi fost în situaţia lui Săpunaru atunci probabil ar fi  primit o etapă de suspendare şi ar fi ispăşit-o la meciul cu Târgu Mureş".

Mai multe