Remiză goală

15 septembrie 2011 21:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gardoş, folosit după o lună şi jumătate. Din cauza problemelor de pe banda dreaptă a terenului, Roni Levi s-a hotărât să-l titularizeze pe Florin Gardoş, care n-a mai jucat pentru Steaua din prima etapă a Ligii I. Geraldo Alves a jucat în premieră ca fundaş dreapta pentru gruparea roş-albastră.

Afară din Ghencea, pentru prima oară în grupe. La debutul în noul sezon din Liga Europa, Steaua a realizat o premieră istorică. Roş-albaştrii nu mai evoluaseră până aseară pe un alt teren în afară de cel din Ghencea în grupele unei competiţii europene.

Steaua a mai jucat în play-off-ul Ligii Europa la Cluj, contra bulgarilor de la ŢSKA Sofia (2-0).

 Marica, titular pentru a doua oară. Chiar dacă era anunţat rezervă, Ciprian Marica a fost ales în primul "unsprezece" de către antrenorul Ralf Rangnick. Atacantul de 26 de ani a bifat al şaptelea meci pentru formaţia din Gelsenkirchen, fiind la doar al doilea ca titular, însă nu a reuşit să marcheze până acum.

Becali i-a prelungit contractul lui Tatu. Adus în vară ca jucător liber de contract, atacantul brazilian a primit o veste excelentă înaintea meciului.

„Pentru el am făcut deja opţiune pe încă doi ani. Trebuia să-i dăm 50.000 de euro impresarului pentru încă doi ani şi am semnat, gata" , a spus Gigi Becali.

Clujenii i-au scandat numele lui Neşu. Deşi mai puţini decât la partida cu ŢSKA Sofia, disputată pe aceeaşi arenă, fanii din Ardeal au dat dovadă de mult fair-play.

Cel mai impresionant moment s-a petrecut în a doua repriză, când întreg stadionul i-a scandat numele lui Mihăiţă Neşu, fostul jucător de la Utrecht, accidentat grav în urmă cu patru luni.

Levi l-a băgat pe „bezmetic". Dacă în privinţa lui Martinovici, antrenorul Stelei l-a ascultat pe Gigi Becali şi nu l-a introdus pe sârb, Roni Levi l-a băgat pe celălalt ingrat, Raul Rusescu, în repriza secundă. Patronul roş-albaştrilor îl numise pe Rusescu „bezmetic" după partida slabă făcută cu Gaz Metan.

Mai multe