Rivaldo, fericit pentru fiul său: "Un gol extraordinar!"

28 iulie 2017 10:41   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Rivaldo, fost campion mondial şi unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, a asistat la meciul dintre Dinamo şi Bilbao. el şi-a susţinut fiul, Rivaldinho, cel care a reuşit să marcheze şi să menţină speranţele europene pentru roş-albi, 1-1. Brazilianul a fost şi după meci în vestiarul "câinilor" pentru a-i felicita.

"Am fost fost foarte fericit, pentru că a fost un meci foarte greu. Rivaldinho a dat un gol cu adevărat frumos. A fost greu, dar partida a fost decisă de un gol extraordinar. E un rezultat bun, având în vedere că Dinamo a jucat cu Bilbao. Rivaldinho a vrut să șuteze, s-a văzut clar asta...Nu știu dacă a fost ca al tatălui lui, dar marcat un gol frumos", a spus Rivaldo.

El va mai susţine Dinamo din tribune: "Cu siguranță, voi mai veni aici. Voi merge și la meciul de la Bilbao, înainte să mă întorc în Brazilia. Mi-a plăcut orașul, mi-a plăcut și meciul, sunt fericit că am fost aici. Un public foarte bun. Am jucat la Olympiacos și îmi aduce aminte de publicul de acolo".

Şi Rivaldinho a vorbit despre meciul cu spaniolii: "Toată echipa a făcut o treabă bună, nu doar eu. Felicit echipa și întregul staff. Am jucat mult mai bine decât în ultimul meci și de asta mai avem șanse. A fost primul meu meci în Europa și a fost un gol fantastic. A fost special, a fost și tatăl meu aici. Azi, cu el aici, cu prietenii mei, cu soția mea, a fost foarte frumos. Dacă aș avea măcar 1% din talentul lui, probabil aș fi cel mai bun. E unul dintre cei mai buni din istorie.

Știam că va fi greu, că sunt foarte puternici. Acum ne odihnim, pentru că duminică vom avea meci".

Mai multe