„Rocky” Adrian e super-campionul lui Liverpool

15 august 2019 15:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După ce i-a adus lui Liverpool victoria în Supercupa Europei, portarul spaniol a fost asemănat de antrenorul său cu celebrul personaj de film.

Liverpool a învins-o la penalty-uri pe Chelsea într-una dintre cele mai dramatice Supercupe ale Europei din istorie. Eroul „cormoranilor” a fost portarul Adrian, a cărui poveste din ultimele două săptămâni e impresionantă.

Echipa antrenată de Jurgen Klopp a dublat succesul din Liga Campionilor cu Supercupa continentală, într-un duel sută la sută britanic cu Chelsea, deținătoarea Ligii Europa. După 120 de minute spectaculoase, încheiate la egalitate (2-2), penalty-urile de departajare l-a scos în față pe portarul lui Liverpool, Adrian, a cărui intervenție la șutul lui Abraham a fost decisivă. După meci, la cald, antrenorul Klopp a avut o reacție savuroasă la adresa ibericului de 32 de ani. „Ce poveste, Adrian. La fel ca Rocky”, a spus tehnicianul german, referindu-se la celebra serie de filme, în care Rocky Balboa s-a autodepășit în bătăliile din ring cu Apollo Creed. „Nu știu ce făcea Adrian acum două săptămâni”, a completat Klopp despre portarul venit în urmă cu 11 zile la Liverpool pentru a fi rezerva titularului Alisson. Ei bine, acesta din urmă s-a accidentat la finalul săptămânii trecute, în prima etapă din Premier League, iar Adrian a primit această șansă nesperată de a apăra cu succes poarta campioanei și super-campioanei Europei.

Mai multe