Roma şi Juventus se bat pe Marin

8 ianuarie 2017 19:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Răzvan Marin a avut un an 2016 fantastic, constanţa în evoluţii la trupa lui Hagi şi debutul la echipa naţională promovându-l agresiv spre fotbalul mare. Multe echipe din străinătate şi-l doresc pe mijlocaşul de 20 de ani, iar campioana Italiei e printre ele.

Fiul lui Petre Marin a declarat că i-ar plăcea să ajungă în Spania, campionat care i s-ar potrivi mai bine, dar drumul său pare să fie în altă parte. Italia îl vrea cu ardoare şi jucătorul Viitorului e dorit în „cizmă” de aproape toţi granzii. AS Roma a intrat pe fir după ce a primit referinţe bune despre Marin de la fostul lor jucător, Cristi Chivu, dar şi de la actualul portar, Bogdan Lobonţ. Apoi, campioana Juventus e cu ochii pe toţi jucătorii tineri care promit multe, iar Marin a fost inclus în această categorie de toate publicaţiile de specialitate. Din calcule nu trebuie scoasă însă nici Fiorentina, club unde Hagi l-a vândut deja pe Ianis şi unde are intrare la conducerea clubului.

„Roma - Juventus a devenit şi un duel pe piaţa transferurilor. Playmakerul născut în 1996 a intrat în atenţia celor două cluburi de ceva timp, ambele urmărindu-l cu atenţie. Fiorentina e şi ea interesată de transfer, mai ales că Pantaleo Corvino (n.r.director sportiv la Fiorentina) are o relaţie excelentă cu Gheorghe Hagi”, notează gazzettagiallorossa.it.

Prima care şi l-a dorit pe Marin a fost însă Napoli, trupa lui Chiricheş, care a rămas şi acum interesată, iar lupta se anunţă acerbă. „Regele” nu acceptă să se despartă de „perla” sa pe mai puţin de 3 milioane de euro, şi doar din vară. Asta pentru că Hagi speră la o minune în Liga 1, pe care o conduce.

Mai multe