România lui Gigi Becali: de la «ţara lui Dumnezeu» la «ţara Satanei»

20 mai 2013 21:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Asta după ce, cu o noapte înainte, patronul Stelei încercase să fugă din ţară, în Israel, stat ce nu are tratat de extrădare cu noi.

Declaraţia lui Becali, după ce a aflat decizia instanţei, a fost cea a unui om afectat: "Sora mea a leşinat la aflarea veştii, asta e ţara Satanei. Mama e puternică, a zis că aşa a vrut Dumnezeu. Eu vreau ca familia mea să fie puternică, o să am grijă de familia mea".

Totuşi, până acum, latifundiarul era cel mai mare patriot, un om care nu ar fi plecat niciodată din ţara lui.

Iată declaraţiile care l-au "consacrat" pe Gigi:

 - In tara mea este Dumnezeu. In tara mea, Satan nu are putere mai multa decat Hristos. Îi multumesc lui Hristos ca in tara mea domina Dumnezeu si nu Satana.

- M-am dat si pe mine afara. Nu sunt multumit cum am gestionat treburile la club in acest sezon.

- M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian Iancu e obraznic si  umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

- Decât să cer votul unei secte, mai bine n-am nevoie de niciun vot toata viaţa mea. Nu vreau să mă voteze niciun baptist. Ei sunt români, sa fie sănătoşi, mie să nu îmi dea niciun vot nici un sectant. - Nici un pocăit să nu îmi dea nici un vot, că nu am nevoie de nici un vot de-al lor. Voturi satanice de la cei care s-au lepădat de Hristos eu nu am nevoie. Să mă voteze musulmanii, evreii, care au credinţe moştenite.

Mai multe