România, victorie clară cu Lituania. Ianis Hagi, la debut

18 noiembrie 2018 0:00   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În fața unui stadion gol, la Ploiești, România a câștigat cu 3-0 (1-0) meciul cu Lituania, în divizia C a Ligii Națiunilor la fotbal. Tricolorii se mențin pe locul 2 în grupă, însă șansele lor de a prelua șefia de la Serbia sunt infime.

Golurile au fost marcate de Pușcaș (min. 7), Keșeru (min. 47) și Stanciu (min. 65). În minutul 68, pe teren a intrat Ianis Hagi, fiul Regelui debutând în națională la exact 25 de ani de la victoria României la Cardiff, cu Țara Galilor (2-1), victorie care a calificat-o la Mondialul din SUA. 

În celălalt meci din grupă, Serbia a câștigat (2-1) în fața echipei din Muntenegru și și-a consolidat poziția de lider. Golurile au fost marcate de Ljajic (min. 30) şi Mitrovic (min. 32), respectiv Mugosa (min. 70). În minutul 38, Mitrovic a ratat un penalty.  

Câştigătoarea grupei va promova în Divizia B, superioară valoric, a Ligii Naţiunilor.

Clasamentul grupei, înaintea ultimelor două meciuri, este următorul: 1. Serbia 11 puncte, 2. România 9 puncte, 3. Muntenegru 7 puncte, 4. Lituania 0 puncte.

În ultima etapă, programată marţi, 20 noiembrie, ambele de la ora 21.45, vor avea loc partidele Serbia – Lituania şi Muntenegru – România. 

Mai multe