Românii de la Anderlecht, eliminaţi dramatic de United. "A fost incredibil"

21 aprilie 2017 12:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cu Alex Chipciu titular şi cu Nicuşor Stanciu introdus în repriza secundă, Anderlecht Bruxelles a făcut un meci mare contra echipei engleze Manchester United, dar a părăsit Liga Europa în faza sferturilor de finală.

După 1-1 în turul din Belgia, cele două formaţii au încheiat primele 90 de minute ale returului de pe "Old Trafford" cu acelaşi rezultat, astfel că s-a trecut la prelungiri. Gruparea antrenată de Jose Mourinho s-a desprins decisiv (2-1) abia în minutul 107, prin reuşita lui Rashford.

"Chiar ne-am felicitat în vestiar pentru faptul că am ajuns până aici. Am fost foarte aproape să o eliminăm pe Manchester United. Antrenorul a venit și ne-a felicitat. A fost incredibil să jucăm pe Old Trafford. Chiar vorbeam cu Alex că a fost asemănător cu ceea ce am simțit la meciul de deschide de la Euro. Acolo a fost mai frumos, dar pentru mine stadionul acesta va rămâne o amintire minunată. Cred că este cel mai frumos stadion", a declarat Nicuşor Stanciu pentru Dolce Sport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe