Ronaldo a dat primul „pumn” la Juve, iar Mayweather l-a felicitat

17 ianuarie 2019 15:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Starul portughez a cucerit primul său trofeu cu echipa italiană, iar la final a fost felicitat de celebrul boxer Floyd Mayweather Jr.

Într-un meci disputat în Arabia Saudită, Juventus a câştigat Supercupa Italiei (1-0 cu AC Milan) cu un gol marcat de Cristiano Ronaldo. Cum campionii trag la campioni, portughezul a primit la vestiare o vizită surprinzătoare.

După ce şi-a trecut în CV peste 20 de trofee cu Manchester United şi Real Madrid, Cristiano Ronaldo a spart gheaţa la „Bătrâna Doamnă” din Torino, echipă la care s-a transferat vara trecută. Disputată cu o oarecare întârziere, Supercupa Italiei dintre Juventus şi AC Milan s-a mutat pe continent asiatic, tocmai în Arabia Saudită, la Jeddah. Campioana Italiei din ultimii şapte ani şi-a respectat statutul şi a învins-o pe AC Milan la limită (1-0), golul decisiv venind după o lovitură de cap bine plasată a lui CR7. „A fost obiectivul meu să încep anul 2019 cu un trofeu. Am luat Supercupa, acum trebuie să muncim mult pentru a câştiga şi alte competiţii”, a declarat Ronaldo. La vestiare, Cristiano şi colegii săi au avut parte de o supriză plăcută. Prezent la meci, boxerul american Floyd Mayweather Jr. a ţinut neapărat să-i felicite personal pe torinezi, în special pe atacantul portughez. Pugilistul de 41 de ani care s-a retras neînvins din activitatea profesionistă s-a întreţinut minute bune cu Ronaldo, însă a acceptat propunerile de poze venite şi din partea celorlalţi fotbalişti ai lui Juventus.

Mai multe