Ronaldo, aşteptat de amanta braziliancă

12 iunie 2014 18:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După ce anul trecut a avut o aventură de-o noapte cu Cristiano Ronaldo, Andressa Urach i-a rezervat celui mai bun fotbalist al lumii o primire „specială”.

În 2010, Mondialul din Africa de Sud a purtat amprenta sexy a Larissei Riquelme, fană înfocată a naţionalei din Paraguay. În 2014, mulţi consideră că muza Cupei Mondiale din Brazilia este Andressa Urach, o tânără de 26 de ani care se laudă cu titlul de „Miss Bum Bum" cucerit anul trecut cu posteriorul său apetisant. Miercuri, Andressa s-a dezbrăcat la bust şi s-a colorat în culorile Portugaliei, cu numărul 7 între sâni, ţinând neapărat să asiste la sosirea lusitanilor în cantonamentul din Brazilia.

Ţinta frumoasei sud-americance a fost Cristiano Ronaldo, cu care Andressa s-a iubit în trecut cel puţin pentru o noapte. Conform tabloidelor britanice, acest lucru s-ar fi petrecut înaintea unui meci important al lui Real, cu Dortmund în Liga Campionilor. „Nu-mi venea să cred că m-a contactat. Era înnebunit de fundul meu", spunea atunci Andressa, model de succes şi prezentatoare TV în Brazilia. Bineînţeles, Ronaldo a negat imediat zvonurile.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Mai multe