Ronaldo şi-a luat bolid cu salariul pe o lună!

24 septembrie 2013 16:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ferrari LaFerrari a devenit „bijuteria” parcului auto deţinut de Cristiano Ronaldo. Cu această nouă achiziţie, valoarea totală a maşinilor deţinute de CR7 a ajuns la şase milioane de euro.

După ce şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2018, Cristiano Ronaldo va câştiga 17 milioane de euro pe an, confirmându-şi astfel statutul de cel mai bine plătit fotbalist al planetei. Portughezul a fost văzut zilele trecute conducând pe străzile Madridului ultimul model scos pe piaţă de italienii de la Ferrari.

Este vorba de o maşină supersport, ediţie limitată, cotată la exorbitantul preţ de 1,3 milioane de euro.

Pentru Ronaldo n-a fost un efort financiar deosebit de mare, suma fiind mai mică decât retribuţia sa lunară la Real (1,4 milioane de euro).

LaFerrari e a doua maşină a producătorilor de la Maranello din garajul lui Cristiano. De altfel, colecţia de bolizi de lux deţinută de Ronaldo e una impresionantă, acesta fiind a 19-a piesă. Puse cap la cap, maşinile lui CR7 valorează 6 milioane de euro.

- produs în serie limitată, doar 499 de astfel de maşini fiind scoase la vânzare;- atinge 100 km/h în mai puţin de 3 secunde, iar 200 km/h în aproximativ 7 secunde. Viteza maximă e de 350 km/h;- are două motoare: un V12 de 800 CP şi unul electric de 163 CP, ultimul cu rol de generator;- consum mediu de circa 14,2 litri/100 km.

Mai multe