Rusandru, lecţie despre cum să distrugi un meci

30 august 2015 19:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Arbitrul Lucian Rusandru a avut o prestaţie penibilă la partida dintre Pandurii şi Dinamo, 2-2. A refuzat să acorde trei lovituri clare de la la 11 metri, în plus gazdele acuzându-l că nu a eliminat un jucător advers.

„Fluieraşul” a intrat în scenă în minutul 56 al jocului: Salgado l-a faultat clar pe Palici în careu, dar nu s-a dictat nimic. Apoi, peste opt minute, a echilibrat balanţa şi a închis ochii în faza în care dinamovistul Gnohere a bruscat un adversar.

„Uitaţi-vă ce s-a întâmplat în minutul 64: corner Pandurii, iar Piţian e luat în braţe şi trântit în careu. Penalty! Nu s-a dat nimic...Sper să nu-l suspende pe Rusandru acum fiindcă nu mă ajută la nimic”, a tunat antrenorul celor de la Pandurii, Edi Iordănescu, care a şi fost trimis în tribune din cauza protestelor la adresa „fluieraşilor”.

Pentru ca tabloul să fie complet, în minutul 90 i-a iertat din nou pe gorjeni, când Unguruşan a comis un henţ în careu.

„Am aşteptat cu toţii un penalty, un cartonaş roşu, la Filip a fost fază de roşu. Se pare că domnul arbitru nu prea a acordat acel procent de cinci la sută al gazdelor. Dacă era corect, erau un scor fluviu şi nu aveam probleme”, a comentat şi fotbalistul Panduriilor, Dan Nistor.

Mai multe