Rusescu îl dă în judecată pe Mureşan!

20 noiembrie 2014 15:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Raul Rusescu îl cheamă la tribunal pe Gabi Mureşan, după ce jucătorul de la ASA l-a lovit cu cotul în figură pe stelist, dar a fost iertat de comisii după ce iniţial fusese suspendat 16 etape.

Totuşi, “Ruse” a fost operat, suferind o fractură de orbită, şi va fi nevoit să poarte toată cariera o mască de protecţie.

"I-am dat un sms imediat după şi l-am şi sunat a doua sau a treia zi, dar nu mi-a răspuns. Am înţeles de la apropiaţi că ar fi supărat pe mine şi că nu vrea să vorbească cu mine. Că n-are nimic cu mine, dar e supărat pe mine. I-am scris în sms că îl ajut cu ce are nevoie. Nu mi-a răspuns. Dacă se va ajunge la instanţe civile, eu ce pot să fac decât să mă apăr? Nu pot să fac altceva. Dar încă o dată îmi cer scuze. Nu a fost nici cea mai mică intenţie să-l lovesc. Dar acum ce să fac? Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu aş mai fi sărit la mingea aia şi cu asta s-ar fi terminat totul. M-am uitat şi eu la reluări şi se vede urât. Arbitrul Istvan Kovacs nu m-ar fi iertat dacă ar fi văzut intenţie şi duritatea loviturii. Sunt sigur că dacă eram eu cel lovit nu se mai scria nimic despre asta", a spus Mureşan, la Sport.ro.

"Dacă regulamentul nostru nu permite suspendare... Dacă era după regulament aş fi fost de acord să stau o lună-două, dar nu 16 etape, să pierzi trei-patru luni. Când revine el atât ar putea să stea şi jucătorul care l-a accidentat, să zicem o lună. Mi-aş dori foarte mult să revină, să poată să joace, dar nu depinde mine şi nici de el, ci de recuperare", a afirmat el.

"Să fim sinceri, ce, Sânmărtean a vrut să lovească? Nu a vrut, a fost un contact, dar sunt sigur că nici el nu a vrut să lovească. Nici la Sânmărtean arbitrul nu a dat roşu. Vor mai fi accidentări din astea o grămadă", a mai spus Mureşan.

Mai multe