Rusescu revine în Liga I după 472 de zile

11 septembrie 2014 21:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Trupa din Ghencea şi-a readus golgheterul de altădată şi acum „vârful” de 26 de ani trebuie să arate că experienţa nefericită din străinătate a fost doar o întâmplare.

În vara lui 2013, „Ruse” ajungea din Ghencea la Sevilla, spaniolii fiind impresionaţi de reuşitele sale, în special cele din cupele europene. Cu toate acestea, ibericii nu i-au dat prea multe şanse şi a fost împrumutat la Braga. A revenit în Spania şi acum a fost din nou cedat, la roş-albaştrii. Aici speră să fie „maşina de goluri” care să-l propulseze până la echipa naţională. Primul pas îl face diseară. „De ce să nu joace Rusescu cu Mediaş? Totul depinde de el, de cum arată la antrenamente”, a spus tehnicianul Stelei, Costel Gâlcă. Iar, la şedinţele de pregătire, jucătorul a convins. Astfel, se va întoarce pe teren în campionat după o pauză de 472 de zile, ultima dată activând în Liga I la data de 28 mai 2013 în faţa celor de la FC Braşov, meci în care a şi înscris o dată. 

Gâlcă bate în retragere

După ce a susţinut o conferinţă de presă în care s-a plâns că preşedintele Argăseală nu apără imaginea clubului, Gâlcă a fost penalizat. “Gâlcă nu prea ştie să comunice, nu duce fraza până la capăt şi probabil nu va mai face nici o conferinţă”, a spus Argăseală.

Mai multe