Rusescu s-a ales cu un bonus pe patru roţi

19 iunie 2013 14:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Începând de ieri, Raul Rusescu e noul jucător al Sevillei, semnând cu echipa andaluză un contract valabil până în 2018.

Spaniolii de la FC Sevilla au găsit un cadru mai puţin obişnuit pentru a-l prezenta fanilor pe Raul Rusescu, cea mai importantă achiziţie a clubului din această vară. Românul n-a fost dus pe stadionul „Sanchez-Pizjuan", ci la fabrica de bere Cruzcampo.

Aici, Rusescu a avut parte de o surpriză extrem de plăcută: printre lăzile de bere se afla şi o superbă maşină roşie, marca Seat (unul dintre sponsorii echipei), pe care o va conduce în perioada următoare.

Pentru a-l introduce cât mai bine pe Rusescu fanilor echipei, oficialii Sevillei au organizat şi un concurs printre susţinători, doi dintre aceştia câştigând dreptul de a se poza cu românul la prezentarea oficială.

De asemenea, atacantul de 24 de ani s-a fotografiat în faţa unui imens banner cu numele său, o modalitate rar întâlnită la asemenea evenimente. „Vreau să dau cât mai multe goluri şi să cuceresc trofee cu Sevilla", a fost mesajul adresat de Rusescu noilor săi suporteri.

După ce a trecut cu bine de vizita medicală şi de prezentarea oficială, Raul va intra din nou vacanţă. Aceasta pentru că reunirea Sevillei în vederea noului sezon e programată abia la 6 iulie.

Mai multe