Rusescu sare la gâtul lui Dumitru Dragomir!

26 noiembrie 2014 10:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Atacantul stelist "l-a înţepat" pe fostul şef al LPF, care îl ironizase după ce jucătorul a fost accidentat grav de către fotbalistul celor de la ASA, Gabi Mureşan.

"De ce nu s-a făcut pianist, nu-l ataca nimeni. Eventual îi cădea capacul peste degete, dar nu păţea nimic. De aia e meseria asta plătită aşa de mult. Şi ce dacă i-a dat domnule cu cotul, de ce nu s-a ferit?”, a spus Dragomir. Iar, replica a venit dur: “Am văzut multe păreri despre ceea ce mi s-a întâmplat, spun eu, deloc întâmplător… Au fost opinii echidistante şi vă mulţumesc tuturor care v-aţi exprimat punctul de vedere. Unui singur om nu vreau să-i mulţumesc, unui om care a crezut că e mai bine să facă haz de necaz despre accidentarea gravă pe care am suferit-o. A fost ceva batjocoritor la adresa mea”.

Stelistul a fost operat după lovitura cu cotul primită şi are mari probleme de vedere la ochiul drept. Iniţial, Mureşan a fost suspendat 16 etape, dar comisiile i-au anulat apoi sancţiunea. Totuşi, Rusescu vrea să-l dea în judecată pe adversarul său, iar banii îi va dona.

Mai multe