S-a ascuns de părinţi la Cluj!

6 iunie 2011 16:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Laroma24.it despre Lobonţ: Puţine şanse, zero satisfacţii

Bogdan a fost mereu foarte apropiat de părinţi. I-a vrut mereu alături, motiv pentru care a ţinut neapărat să-i aducă la Bucureşti, de la Hunedoara, locul unde fotbalistul s-a născut şi a trăit în copilărie.

Elena şi Ion Lobonţ s-au conformat dorinţei portarului şi s-au mutat în Cernica, lângă Capitală. În ultimul an, însă, lucrurile nu au mai mers bine în familia lui Lobonţ.

Apropiaţii lor susţin că distanţarea lui “Lobby” s-a produs din cauza soţiei, Iulia, care ar fi avut mai multe intervenţii “nefericite” în anumite probleme de familie.

Cert e că “Pisica” nu le-a mai dat alor săi un semn de viaţă şi, mai mult decât atât, a făcut lucruri  incredibile. Recent, fotbalistul de la AS Roma, şi-a achiziţionat un apartament în Cluj, fără a le spune părinţilor.

Mai mult, fotbalistul a venit în ţară, fără să anunţe pe cineva, şi şi-a luat o parte din mobila pe care o avea în casa de la Bucureşti şi a trimis-o la Cluj. Nu în apartamentul achiziţionat nou, ci i-a lăsat-o în grija unui amic din Cluj. Părinţii lui Lobonţ au fost de-a dreptul şocaţi în momentul în care au aflat, cu totul întâmplător, de “isprava” fiului.

N-a vrut să dea ochii cu ei

Lobonţ a ţinut neapărat ca toată “afacerea” să o facă în mare secret şi ca lucrurile să nu ajungă la urechile alor săi.

În perioada când a venit în ţară, Bogdan a preferat să închirieze o maşină de la o firmă de profil, deşi avea la dispoziţie luxosul său automobil în garajul vilei părinţilor de la Cernica.

Mai multe