S-a confirmat că Alex Mitriţă a semnat cu New York City

4 februarie 2019 17:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Echipa americană de fotbal New York City FC a anunţat transferul atacantului Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova, el semnând un contract pe mai multe sezoane.

Mitriţă a plecat la Abu Dhabi, pentru a se alătura în cantonament noilor săi coechipieri. “Sunt foarte fericit să fiu parte din această echipă. Este o mare bucurie pentru mine şi voi face totul să joc cât mai bine. Sper ca toţi care au crezut în mine să fie mândri că m-au adus aici. MLS este un campionat puternic, altfel nu aş fi venit aici. Vreau să iau lucrurile pas cu pas şi să dau totul la fiecare meci", a declarat Mitriţă.

Transferul lui Mitriţă a fost confirmat şi de Universitatea Craiova: "Căpitanul inimilor noastre, în visul american. Alex Mitriţă este în mod oficial jucătorul lui New York City FC. Îţi mulţumim pentru tot, Alex şi nu uita: Craiova va fi întotdeauna casa ta! Alexandru Mitriţă a izbutit să marcheze 28 de goluri şi să ofere 8 pase decisive în alb-albastrul Universităţii Craiova. 4.546 de minute a bifat „piticul atomic” pentru echipa sa de suflet, iar în 2018 a ridicat primul său trofeu, Cupa României".

Mai multe