S-a întors roata: Miriuţă îl poate da afară pe Niculescu

9 decembrie 2017 18:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul dinamovist a fost la un pas să fie înlocuit cu tehnicianul celor din Voluntari, dar luni seară se poate răzbuna fiindcă o victorie a „câinilor” ar duce la demiterea rivalului.

La sfărşitul lunii trecute, şefii dinamovişti au vrut să renunţe la Vasile Miriuţă şi au negociat în secret cu Claudiu Niculescu. Fostul atacant al roş-albilor a cerut timp de gândire şi doar refuzul său a făcut ca actualul antrenor să fie încă în funcţie. Însă, un eşec luni seară al iflovenilor ar însemna despărţirea de „Clau-gol” şi totodată răzbunarea lui Miriuţă.

Nemulţumiţi de rezultate, oficialii roş-albi au dorit să schimbe tehnicianul. După o zi de incertitudine şi o şedinţă matinală, Miriuţă a fost reconfirmat. A aflat însă imediat că Niculescu tocmai a spus pas ofertei ”câinilor”. ”Nu mi-a plăcut deloc ce s-a întâmplat, dar eu sunt un om puternic, nu mă pot doborî alţii! Psihic, sunt foarte puternic. Am văzut ce a declarat antrenorul celor de la Voluntari şi chiar e lipsă de fair-play între colegi. Nu suntem roboţi, suntem oameni şi asta e lipsă de respect faţă de antrenorul lui Dinamo”, a spus atunci nervos. Între timp îşi urmează calea spre obiectiv, acela de a duce echipa în play-off în acest an, dar are nevoie să bată în cele două meciuri rămase, cu Voluntari şi Poli Timişoara. Un succes luni seară în faţa ilfovenilor l-ar menţine pe banca tehnică şi-n graficul punctelor şi ar fi totodată semnarea sentinţei rivalului. Trupa lui Niculescu nu a mai învins în campionat din octombrie, a fost şi eliminată din Cupă, iar conducătorii şi-au cam pierdut răbdarea, fiind posibilitatea ca tehnicianul să fie dat afară acum. E clar că miza şi orgolile sunt uriaşe, deşi la nivel declarativ cei doi antrenori vor să arate că s-au împăcat. „Îl voi invita la mine la birou, la o cafea, înainte de meci, cu mare drag”, şi-a schimbat discursul Miriuţă. „N-avem niciun război şi nu vom avea niciunul”, a asigurat şi Niculescu.

Mai multe