S-a lăsat cu pumni şi picioare la meciul CSA Steaua- Academia Rapid!

14 aprilie 2018 20:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Un meci între două echipe de liga a IV-a a fost întrerupt sâmbătă după ce suporterii celor două galerii s-au luat la bătaie în tribune. Lucrurile au degenerat când jucătorii Rapidului au deschis scorul. Inflamaţi de situaţia meciului, steliştii au sărit ca arşi asupra unui susţinător al echipei care a vrut să ia un drapel din galerie. Partida a fost întreruptă preţ de câteva minute. S-a aruncat cu fumigene, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene. Mai mulţi copii au fost transportaţi către ambulanţe.

Update 21.22:Noi incidente s-au înregistrat la meciul CSA Steaua-Academia Rapid, de pe Arena Naţională. Fanii stelişti au aruncat cu scaune înspre jandarmi, iar aceştia au intervenit cu gaze lacrimogene. Totul s-a întâmplat după ce Rapid a dat din nou gol. Un suporter al Rapidului a alergat până pe peluza Stelei, unde mai mulţi suporteri ai echipei adverse au sărit iar la bătaie.

Haosul general s-a produs după al treilea gol al rapidiştilor. Atunci un suporter al "vişiniilor" a intrat pe teren, s-a dus spre galeria stelistă şi a făcut scene obscene. El a fost imediat luat de jandarmii, dar fanii stelişti au început să arunce cu scaune şi petarde în direcţia forţelor de ordine.

Meciul a fost întrerupt câteva minute, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, reţinând mai mulţi suporteri stelişti, dar şi pe fanul rapidist. Jumătate din tribuna unde se află galeria stelistă a fost evacuată. 

Meci tensiont de la început din cauza fumigenelor

"Primăria Capitalei vă roagă să nu mai folosiţi obiecte pirotehnice", a fost mesajul de la staţia de amplificare a Arenei Naţionale, încă de la începutul partidei. În minutul 3, însă meciul a fost întrerupt pentru scurt timp din cauza fumigenelor şi a petardelor. Lucrurile s-au calmat pentru puţin timp, dar aceasta avea să fie doar începutul unei seri de coşmar. După ce Rapid a deschis scorul, steliştii din galeria de la tribuna a II-a au fugit spre peluza rapidiştilor, iar jandarmii au intervenit, pentru a calma spiritele. Deoarece fanii stelişti din peluză au continuat "războiul" cu jandarmii, aceştia din urmă au intervenit cu gaze lacrimogene.

Arbitrul Marcel Bîrsan i-a cerut antrenorului stelist Marius Lăcătuş să facă discute cu galeria, iar meciul întrerupt în minutul 25 s-a reluat în minutul 29.

Pentru meciul CSA Steaua - Academia Rapid au fost prezenţi pe Arena naţională aproximativ 37.000 de spectatori.  

Mai multe