S-a spulberat şi visul italian la Rapid. Massone nu mai vine, iar Emil Dică a plecat şi el

11 iulie 2014 14:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Rapidiştii au sperat în venirea lui Angelo Massone ca într-un Messia, dar scepticii au câştigat din nou. Strategia lui Adrian Zamfir a fost un nou fâs, afacerea a căzut şi cele două părţi dau vina una pe cealaltă.

Zamfir spune că Massone n-a reuşit să ofere garanţia că are un milion de euro, de parcă el i-a depus vreo garanţie lui George Copos atunci când a preluat clubul. Apoi, italianul a făcut pe supăratul şi a sistat discuţiile ca unul care abia aştepta un bun motiv ca să lase totul baltă. Între timp, la Rapid e jale. Emil Dică n-a mai suportat nici el situaţia incertă de la club şi a plecat, iar Daniel Niculae nu mai vrea să audă de un nou contract.

Mai sunt 10 zile până la jocul cu CS U Craiova, din Cupa Ligii, şi două săptămâni până la cel cu Steaua, din prima etapă a campionatului, iar Rapid a jucat ultimul amical, cu Milsami Orhei, din Moldova, în formula: Drăghia - Tânc, Lung, Al. Iacob, Al. Coman - Selagea, V. Negru, Păun, Ciolacu - Pancu, Balint.

În aceste condiţii, antrenorul Marian Rada a făcut o declaraţie elocventă. "Păcat că avem o perioadă de pregătire prea scurtă. Ne trebuia minim o lună şi jumătate. Nu știu cum ne va prinde sezonul oficial, dacă nu vine cineva și băieţii nu vor lua două-trei, dacă nu mai multe, salarii restante. De început campionatul, îl vom începe, dar dacă sunt problemele astea, nu știu cum îl vom termina”, a spus acesta.

Mai multe