S-a stins de dorul fiului! Tatăl lui Emiliano Sala a murit în urma unui infarct

26 aprilie 2019 19:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Horacio Sala, tatăl fotbalistului care a decedat în urmă cu trei luni în tragicul accident de avion din Canalul Mânecii, a murit joi, 25 aprilie, în urmă unui infarct.

Emiliano Sala a decedat pe 21 ianuarie, după ce avionul de tip Piper Malibu a dispărut de pe radare, deasupra Canalului Mânecii. Sala revenea din Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, atunci când s-a petrecut tragicul accident. Epava avionului a fost descoperită, în cele din urmă, în Canalul Mânecii, iar cadavrul găsit a fost identificat, pe 8 februarie, ca aparţinând sportivului argentinian.

După doar câteva luni, tatăl acestuia s-a stins din viață, mai exact pe 25 aprilie, după ce a suferit un infarct, conform adevărul.ro.„2019 nu se opreşte în a ne şoca cu astfel de veşti. La ora 5, în această dimineaţă, doamna, soţia dânsului, m-a sunat şi era foarte supărată. Doctorii erau acolo, dar când am ajuns la ei acasă, deja murise“, a declarat un Julio Muller, un politician argentinian, potrivit sursei citate.

Cauzele morții lui Emiliano Sala, dezvăluite de autopsie 

Emiliano Sala a murit în urma unui accident aviatic, în timp ce aeronava în care se aflau el și pilotul, cu destinația Cardiff, s-a prăbușit în Canalul Mânecii. După ce a fost dat dispărut, forțele de ordine i-au găsit și recuperat trupul neînsuflețit din epava avionului, după care acesta a fost supus unei autopsii.

Din primele investigații, se pare că aeronava de mici dimensiuni în care se aflau doar Emiliano Sala și un pilot s-a prăbușit în Canalul Mânecii din cauza gheții acumulate pe aripi. Inițial s-a considerat că fotbalistul argentinian a murit înecat în urma impactului cu apa, însă autopsia a dezvăluit cauzele reale ale morții lui Sala.

Rezultatele autopsiei au arătat că Emiliano Sala a murit din cauza rănilor la cap şi piept. Potrivit presei britanice, citate de news.ro, rezultatele autopsiei au arătat că argentinianul nu a murit înecat, ci ca urmare a rănilor suferite după prăbuşirea avionului.

Departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice a precizat că un raport definitiv privind cauzele accidentului va fi publicat în următoarele şase luni, însă un raport preliminar va apărea în decurs de două săptămâni.

Mai multe