S-a terminat! Marius Niculae a semnat actele de divorţ

3 decembrie 2014 11:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbalistul Marius Niculae a pus capăt căsniciei cu Cristina după un mariaj care a durat 14 ani. Cei doi s-au prezentat astăzi în faţa notarului, oficializând despărţirea.

S-au cunoscut în liceu, s-au căsătorit în anul 2000, iar în 2011 a venit pe lume fetiţa lor, Maria Raisa. Au avut de trecut peste obstacole grele, inclusiv ”ruptura” totală de părinţii fotbalistului care nu o plăceau deloc pe Cristina. Lupta lor s-a dovedit a fi în zadar, pentru că, până la urmă, au ajuns la divorţ.

Din câte se pare, principalul motiv al separării este infidelitatea Cristinei, care ar fi călcat de mai multe ori strâmb. În cercul lor de prieteni s-a vorbit despre o relaţie extraconjugală pe care o avea Cristina, însă cei doi soţi nu au spus niciodată lucrurilor pe nume. Cel puţin nu în public, pentru că, în justiţie, Marius a făcut mutarea decisivă.    

A cerut divorţul, unul cu care partenera lui de viaţă nu a fost de acord, iniţial. Au existat discuţii peste discuţii şi încercări de a o convinge pe Cristina că este cel mai corect lucru pentru toată lumea. În cele din urmă, fata nu s-a mai opus şi a semnat la notar, actele, renunţând şi la ideea la care a ţinut destul de mult, de a rămâne cu numele Niculae, astfel că va reveni la numele de fată, Vasilescu.

În urma căsniciei, dincolo de o minunăţie de fată pe care o iubesc enorm şi a cărei custodie o vor împărţi, Marius şi Cristina au avut de stabilit şi ce se întâmplă cu averea familiei. Una substanţială, de aproximativ trei milione de euro. Au investit foarte mult în imobiliare, având o vilă într-o zonă rezidenţială din Bucureşti, un apartament cu patru camere pe Calea Victoriei – unde şi locuiesc în prezent - şi foarte multe spaţii comerciale în centrul Capitalei. Toate stabilimentele care sunt închiriate aduc sute de mii de euro lunar. În plus, Cristina are pe numele ei câteva spaţii care îi asigură fără probleme o viaţă mai mult decât decentă. Marius rămâne cu casa pe care a cumpărat-o în Portugalia, când evolua la Sporting Lisabona, în perioada în care nu se căsătorise încă.

Mai multe