S-au luat super premii la Star Manager! Iată câştigătorii!

4 iunie 2017 13:32   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Click.ro a lansat, de la data de 18 Octombrie, cea mai puternică ligă de fotbal virtual, una care i-a premiat pe cei mai tari manageri ai stelelor fotbalului european! Ei i-au selecționat cei mai buni fotbalişti care au evoluat în Liga Campionilor, i-au antrenat şi au câştigat.

Formaţia spaniolă Real Madrid a învins, la Cardiff, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa italiană Juventus Torino. Spaniolii au câştigat Liga Campionilor pentru a 12-a oară în istoria sa şi a doua oară consecutiv.

Şi Star Manager a ajuns la final şi vă prezentăm câştigătorii. Ei au intrat în posesia unor super premii.

Pe locul unu s-a clasat echipa CF OVI. Sistemul de joc a fost 4-3-3, iar bugetul de trei milioane de euro. Formaţia a acumulat 515 puncte şi a câştigat marele premiu: : Apple Macbook Pro 13''.

Locul doi a fost ocupat de JONY1234. Formula folosită a fost 4-3-3, bugetul a atins 2.1 milioane de euro şi s-au strâns 509  puncte. Pentru performanţa sa, premiul a fost un Iphone 7.

Ultima pe podium a fost DINAMO FLORIDA. Sistem 3-4-3, buget redus, dar premiu valoros: Televizor LCD JVC.

Câştigătorii vor fi contactaţi de departamentul marketing pe adresa de e-mail aferentă contului în cel mult 10 zile lucrătoare pentru a afla cum vor intra în posesia premiului.

Clasamentul detaliat e pe starmanager.click.ro

Mai multe