Sacrificiul făcut de fiica lui Ilie Balaci de dragul fotbalului! A renunțat la vila de lux pentru un apartament în Colentina

25 ianuarie 2021 13:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Lorena Balaci, fiica celebrului fotbalist Ilie Balaci, este dedicată muncii și a luat o decizie radicală pentru a fi mai aproape de clubul al cărui secretar general este, Daco-Getica București. Lorena a vorbit despre hotărârea de a renunța la vila de lux din Pipera pentru a locui în Colentina. Iată motivele care au contribuit decisiv la hotărârea ei.

Lorena Balaci își ia rolul de secretar general al Daco-Getica București în serios și este dispusă să facă sacrificii pentru a fi mai aproape de clubul sportiv. Recent, fiica marelui fotbalist Ilie Balaci, a dezvăluit, într-un interviu, că a renunțat la vila de lux din Pipera și s-a mutat într-un apartament din Șoseaua Colentina pentru a fi mai aproape de sediul echipei. 

"Stăteam într-o casă foarte mare în Pipera. Eu nu sunt genul pe lux, pe opulenţă! Acum, locuim într-un apartament cu patru camere care e complet decomandat", a declarat Lorena. "La început mi-a fost greu, mi-a fost frică. Ce să ne ascundem. Cu misoginismul din România, mi-a fost teamă, cu toate că eu, încă din copilărie aveam prieteni mai mult bărbaţi decât femei. Acum, suntem ca o familie. Am găsit mediul propice dezvoltării mele personale, unde să mă pot dezvolta ca individ", a declarat Lorena Balaci.

Clubul patronat de Lorina, somat de Juventus Torino. Cum s-a remediat conflictul 

Clubul patronat de Lorina a fost nevoit să își schimbe denumirea în anul 2018. A renunțat la numele de Juventus Colentina în Daco-Getica București după ce a primit o somație de la clubul sportiv Juventus Torino. "Noi suntem de 27 de ani pe piaţă, cum se spune. În momentul în care am ajuns să promovăm în Liga 1, s-a băşicat Juventus Torino! Ei ne-au somat să ne schimbăm denumirea. Ne-au trimis acte prin care demonstrau că ei deţin bradul Juventus pentru Europa", a povestit Lorena, în interviul acordat As.ro. 

Mai multe