Şansa carierei: Răzvan Lucescu, la Olympiacos

8 martie 2017 20:24   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Minunile pe care le face Răzvan Lucescu cu micuţa grupare Skoda Xanthi n-au rămas fără ecou în Grecia. Astfel, fostul selecţioner al naţionalei României ar putea primi în această vară o şansă uriaşă, aceea de a antrena una dintre marile echipe ale Europei.

Este vorba de Olympiacos, multipla campioană a Greciei care traversează în prezent o criză pe banca tehnică. După o serie de eşecuri, portughezul Paulo Bento a fost dat afară, iar echipa i-a fost încredinţată provizoriu antrenorului de la formaţia secundă a clubului, Vasilis Vouzas. Dacă acesta din urmă nu va confirma, atunci şefii lui Olympiacos vor fi nevoiţi să aducă un antrenor cu nume, care şi-a dovedit valoarea. Presa elenă, mai exact jurnaliştii de la sportdog.gr, a vehiculat deja câteva nume, printre care se regăseşte şi românul Răzvan Lucescu.

„Au existat deja câteva contacte cu respectivii antrenori”, a precizat sursa citată, semn că şi Lucescu Jr. a fost contactat. În vară, acesta se va despărţi cu siguranţă de Skoda Xanthi, iar o ofertă de la Olympiacos ar fi de nerefuzat, indiferent de condiţiile financiare. 

Mai multe