Şansa rezervelor în Cupa Ligii

16 noiembrie 2016 20:07   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Meciul - restanţă din Cupa Ligii dintre Astra şi Dinamo va da impresia că se dispută între “sateliţii” celor două echipe. Puştii vor lua locul vedetelor chiar dacă miza e un loc în semifinalele competiţiei.

“Îmi lipsesc cinci jucători. Mă bucură evoluţiile lor de la echipele naţionale, dar îmi va fi greu fără ei. Am încredere în cei care au rămas şi ne-am pregătit intens fiindcă îmi doresc mult un trofeu. Ne întâlnim cu Astra la două săptămâni şi jumătate distanţă după un joc care ne-a lăsat urme adânci, dar acum va fi altceva”, a comentat Ioan Andone, antrenorul dinamoviştilor. Iar Marius Şumudică a fost în aceeaşi notă: “Avem oameni la naţională pe care nu-i pot folosi, nu ştiu dacă Alibec e refăcut total şi Teixeira are probleme medicale”. Astfel, “câinii” vor face deplasarea la Giurgiu fără Filip, Rotariu, Nemec sau Penedo, locul lor urmând a fi luat de tineri de la Dinamo II. Giurgiuvenii vor arunca şi ei în luptă în meciul de diseară, ora 20.30, în direct la Digi Sport, Dolce Sport, Look TV, mai mulţi puşti, mai ales că pe lângă cei de la loturile naţionale şi accidentaţi, Şumudică vrea să-şi odihnească câteva vedete. Astra va juca în câteva zile atât derby-ul cu Universitatea Craiova în Liga I, dar şi meciul cu Austria Viena în Liga Europa.

Negoiţă vinde Dinamo?

Ionuţ Negoiţă e acţionarul majoritar al clubului roş-alb, dar vrea să se retragă. El e în tratative avansate cu o companie multinaţională, directorul general Adi Mutu fiind cel care a facilitat întâlnirea. “Negoiţă este în negocieri înaintate cu managerul general al unui conglomerat financiar. Sunt în faza de detalii. Compania e adusă de mine şi m-aş bucura să se ajungă la o înţelegere fiindcă Dinamo ar avea mai mulţi bani şi putere. Am fi la acelaşi nivel cu Steaua”, a spus Mutu.

Mai multe