Şansele Stelei pentru a prinde un loc în Liga Campionilor!

7 august 2013 8:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Advesarul va fi ales dintre echipe ca Ludogoreţ (Bulgaria), Maribor (Slovenia), Legia Varşovia (Polonia), Austria Viena (Austria) - Legia şi Austria nu sunt calificate încă,dar sunt favorite după manşa tur - şi Şahtior Karagandy (Kazahstan).

Deşi ultima formaţie e şi cea mai slab cotată, oficialul Stelei, Helmuth Duckadam, nu ar vrea ca elevii lui Reghe să o întâlnească. "Nu, la lotul pe care îl avem acum nicio echipă nu ar trebui să ne sperie. Vrem să jucăm în grupe şi acolo întâlnim adversari foarte grei. Din echipele posibile, mi-aş dori să picăm cu Austria Viena sau Legia Varşovia", a spus Duckadam la Digi Sport.

Austria Viena - Steaua are şanse de 70 la sută de calificare. Austriecii s-au chinuit sezonul trecut în liga Europa să o elimine pe Gaz Metan (3-2, scor general)

Legia Varşovia - şanse de calificare de 50 la sută. Polonezii sunt neînvinşi în campionat, sunt lideri după trei etape, şi-n trecut au învins Rapidul în Liga Europa.

"Cred că Varșovia, dacă se califică, e un adversar redutabil", a spus Meme Stoica.

Ludogoreț Razgrad - şanse pentru Steaua de 70 la sută, totuşi bulgarii pentru a ajunge aici au eliminat pe Partizan Belgrad.

Şahtior Karagandy - şanse de 90 la sută pentru români. "Vrem un adversar cât mai facil în play-off-ul Champions League. Obiectivul nostru este calificarea în UEFA Champions League nu în grupele Europa League deci nu ne relaxăm", a spus Tătăruşanu.

NK Maribor - şanse 70 la sută de calificare. Maribor e pe primul loc în Slovenia, după trei etape având 9 puncte.

Mai multe