Scandal înainte de Astra-FCSB. MM Stoica atacă:”Edi n-a refuzat Steaua, nu i s-a propus niciodată să o antreneze”

26 noiembrie 2017 12:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a ieșit la atac, comentând că finanţatorul Gigi Becali ştie echipa, nu o face, el fiind de părere că există o campanie anti-Steaua.

Cu doar câtea ore înainte de meciul dintre Astra și FCSB, cel mai interesant al etapei, Mihai Stoica, oficialul vicecampioanei, a făcut declarații războinice vizavi de posibilul interes al echipei sale pentru tehnicianul rivalilor de la Giurgiu.

Oficialul a menţionat că lui Edward Iordănescu nu i s-a propus să antreneze FCSB şi că Denis Alibec nu l-a înjurat pe Nicolae Dică la Plzen.

"Doar 3 precizări referitoare la campania anti-Steaua: 1. Gigi Becali ŞTIE echipa, nu FACE echipa, prin urmare chestia cu sclavia e o invenţie murdară. 2. Edward Iordănescu n-a refuzat Steaua pentru simplul motiv că nu i s-a propus s-o antreneze. 3. Denis Alibec nu l-a înjurat pe Dică la Plzen. P. S. Eşecul "lamentabil" din Cehia a fost cauzat - în primul rând - de erorile grave de arbitraj (ca şi remiza cu Be'er Sheva). Probabil că, dacă s-ar fi dictat penalty la faultul evident asupra lui Coman, am fi câştigat, având în teren jucători născuţi în '97, '98 (2 buc.) şi '99. În rest, să auzim de bine", a notat Stoica pe reţeaua de socializare.

Mai multe