Scandal la echipa Liverpool! Un fotbalist de culoare, victima unui atac rasist din partea suporterilor, a început să plângă pe teren - VIDEO

7 ianuarie 2012 10:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Poliţia a început o anchetă ce vizează echipa Liverpool după ce un fotbalist de culoare, dintr-o echipă rivală, a fost victima unui atac rasist din partea suporterilor.

Tom Adeyemi, jucător la echipa Oldham, a izbucnit în plâns, pe teren, în timpul meciului cu Liverpool, după ce mai mulţi suporteri ai echipei adverse au început să-l supere.

"Eşti un bastard negru şi nenorocit", au strigat suporterii lui Liverpool la adresa lui Adeyemi.

Autorităţile au fost sesizate şi îi va cerceta pe cei care l-au discriminat şi atacat pe fotbalist din cauză că este de culoare.

Potrivit Daily Mail, Tom Adeyemi, în vârstă de 20 de ani, a depus deja o plângere la poliţie împotriva celor care l-au atacat.

Oficialii de la Liverpool au confirmat incidentul şi au declarat că investigaţiile vor continua.

"Incidentul a avut loc în a doua parte a meciului, care acum este investigat atât de ambele cluburi, cât şi de poliţie", se arată în comunicat.

"Poliţia din Merseyside poate confirma că nimeni nu a fost arestat în această seară (nr. 6 ianuarie) sub acuzaţia de rasism", se arată în comunicatul trimis de autorităţi.

Paul Dickov, managerul echipei Oldham, a explicat că Tom este un băiat foarte calm, bine educat şi cu un temperament fantastic: "De când e la noi în echipă, din luna august, nu l-am auzit niciodată să ridice vocea. Ca să reacţioneze aşa cum a făcut-o el, cu siguranţă s-a spus ceva".

Mai multe