Scandalul blaturilor. Dumitru Tudor: „Prodanca e o perversă. Nici 10 bărbaţi nu-i fac faţă!”

13 martie 2012 16:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Scandalul blaturilor continuă! Impresarul o atacă din nou pe Ana Maria Prodan, despre care spune că „nici zece bărbaţi nu-i fac faţă la cât de perversă e".

După ce impresarul Dumitru Tudor acuzase practicile cuplului Laurenţiu Reghecampf - Ana Maria Prodan, despre care a spus că se ocupau cu trucarea meciurilor în Liga a II-a pe când erau la Snagov, Anamaria a reacţionat.

„Dumitru Tudor trebuie să dovedească toată acuzaţiile pe care le-a făcut la adresa mea şi a soţului meu. De acum se va ocupa avocatul meu de tot", a spus managerul general al Concordiei. "Am crezut că-mi este prieten. L-am primit la mine în casă şi i-am dat şi o maşină cu care să circule", a adăugat Anamaria.

Dumitru Tudor, poreclit „Ciorbă", nu s-a lăsat nici el mai prejos. „N-am avut nevoie de banii Prodancei. Dacă ea nu termină cu scandalul, o să spun lucruri care o să o facă de râs în faţa copiilor ei. Mai bine ca mine n-o cunoaşte nimeni, nici 10 bărbaţi nu-i ţin piept la cât de perversă e. Vă spun eu cum a devenit ea impresar: mi l-a furat pe Iordache şi a fugit cu el în Cipru, unde a stat 3 luni închisă cu el în camera de hotel", a declarat plin de nervi impresarul.

„Ciorbă" a continuat: „Dacă nu termină, prima oară când mă întâlnesc cu ea o calc în picioare bărbăteşte, că tot se dă ea bărbat. Mi-a dat ţeapă de 8.000 de euro la transferul lui Chavez la Oţelul".

"Pe vremea când evoluam la Dinamo Bucureşti, Dumitru Tudor m-a contactat şi mi-a promis că dacă semnez cu el îmi găseşte un contract în străinătate. Timpul a trecut şi "Ciorbă" nu m-a ajutat cu nimic. Atunci a apărut Ana Maria Prodan în lumea fotbalului. În urma unei discuţii cu domnia sa, m-a asigurat că mă va ajuta să plec în străinătate. În câteva săptămâni m-a anunţat că vom pleca în Rusia, în super ligă, la Sinick Yaroslav. Am semnat în Rusia, unde m-am simţit foarte bine. Colaborarea mea cu impresarul Ana Maria Prodan s-a desfăşurat pe ani de zile: m-a transferat la FC Argeş, la Alki, în Cipru, la AEL Limasol, în Cipru, la Rapid Bucureşti, la Kazar Lankaran şi FC Mioveni. Colaborarea mea cu doamna Ana Maria Prodan a fost strict profesională şi îl rog pe Dumitru Tutdor să nu-mi folosească numele în asemenea mizerii", a spus Iordache pentru Prosport.

Click vă prezintă dovada prin care Dumitru Tudor nu avea voie să reprezinte interesele fotbalistului Daniel Chavez în relaţia cu Oţelul Galaţi

Mai multe