Se răzbună Ibra pe Messi?

1 aprilie 2013 15:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În urmă cu câţiva ani, în sezonul 2009-2010, Messi îi punea pase lui Ibra la Barcelona, cei doi alcătuind la acea vreme un cuplu letal pentru orice adversar.

Suedezul n-a rezistat însă prea mult în vestiarul Barcei. Încercând să-şi impună autoritatea, Ibrahimovic i-a rănit în orgoliu pe antrenorul Guardiola şi pe starul catalanilor, Leo Messi. De altfel, Zlatan a recunoscut în dese rânduri că a părăsit Barcelona în special din cauza unui conflict cu vedeta argentiniană.

Mai mult, Ibrahimovic l-a „înţepat" pe Messi cu fiecare ocazie, ultima dată la începutul anului, înainte ca sud-americanul să ia al patrulea „Balon de Aur". „Messi n-a câştigat nici un trofeu important anul trecut, în afară de Cupa Regelui Spaniei. Nu merită Balonul", a declarat Ibra.

Atras la PSG de miliardarii arabi, Ibrahimovic are astăzi şansa revanşei: o eliminare a Barcelonei în sferturile Ligii Campionilor ar fi cea mai dulce răzbunare pentru atacantul suedez.

Barca, în frunte cu bolnavii Abidal şi Vilanova

După o pauză auto-impusă de mai mult de-o lună, antrenorul Tito Vilanova va reveni în această seară pe banca Barcelonei. Tot ca o noutate, în lotul Barcelonei care a făcut deplasarea la Paris se află şi francezul Eric Abidal. La fel ca în cazul lui Vilanova, fundaşul a avut mari probleme de sănătate.

Mai multe