Seară neagră pentru Moţi în Liga Campionilor. A ratat penalty cu PSG

29 septembrie 2016 12:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În lipsă de altceva ne uităm la meciurile lui Ludogoreţ Razgrad din Liga Campionilor ca la o echipă românească. Bulgarii au avut aseară doi români în teren la şocul cu Paris Saint Germain, dar din păcate n-a ieşit deloc bine. Francezii au câştigat cu 3-1, iar jucătorul nostru a fost erou negativ.

Cosmin Moţi, titular în apărarea lui Ludogoreţ, a fost total depăşit de evenimente în faţa lui Cavani şi Di Maria. Meciul a fost o dramă în patru acte. Mai întâi bulgarii au deschis scorul direct din lovitură liberă, prin Natanael, fundaşul stânga. Apoi, Matuidi şi Cavani au întors până în minutul 56, dar 3 minute mai târziu a venit şansa egalării. Motta a făcut un penalty ciudat, faultându-l cu capul pe un jucător advers, iar Moţi şi-a luat responsabilitatea execuţiei. Din păcate a demonstrat că nu e executant pur sânge! Românul nu a ridicat privirea de la mige şi n-a observat că Areola s-a culcat de mult în colţul unde avea el să bată. Francezul a parat uşor, iar de aici lucrurile s-au rupt. Cavani a mai marcat o dată, de lîngă acelaşi Moţi, stabilind scorul final. Keşeru, intrat pe final, n-a putut să aducă vreun plus, iar Ludogoreţ rămâne cu un singur punct după două meciuri.

Moţi nu trebuie însă să dispere! Penalty-ul ratat de el cu PSG a fost al treilea al serii. Olandezul lui PSV, Propper, n-a găsit nici el ţinta în deplasarea de la Rostov, încheiată 2-2, iar Griezman a trimis în transversala lui Neuer, dar Atletico - Bayern s-a încheiat totuşi 1-0. 

Mai multe