Secretul lui Alexe

28 martie 2012 16:38   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Dinamovistul şi antrenorul care l-a descoperit, Ianis Guda, s-au mutat de curând în acelaşi complex din Bucureşti. Tehnicianul şi-a propus să-l refacă psihic pe acesta, după ce fotbalistul şi-a pierdut tatăl.

Viaţa nu a fost prea dreaptă cu dinamovistul Marius Alexe. După ce a suferit mai multe accidentări consecutive, necazurile au bătut din nou la uşa fotbalistului în urmă cu aproape două luni.

În timp ce se afla în cantonamnetul din Antalya, mijlocaşul a primit o veste neaşteptată: tatăl său, în vârstă de 54 de ani, a decedat din cauza unei boli care îl măcina de mai multă vreme. Această veste l-a devastat total pe jucătorul în vârstă de doar 21 ani, care nu s-a pus nici acum pe picioare, din pricina suferinţei pe care o trăieşte.

„Marius a avut un şoc foarte puternic la aflarea acestei veşti, este şi normal pentru că erau foarte apropiaţi. Se resimte în fiecare zi, nu înţelege unde a greşit şi de ce i se întâmplă toate aceste lucruri. Eu încerc să-l susţin cât mai mult şi mă bucur că îmi acceptă sfaturile. Marius are acum nevoie de susţinere totală şi m-aş bucura foarte mult dacă şi fanii ar fi alături de el şi nu l-ar mai huidui", ne-a declarat mentorul dinamovistului, Ianis Guda.

Pentru a fi cât mai aproape de Alexe şi a-l ajuta să treacă peste dezamăgirile suferite în ultimul timp, antrenorul Ianis Guda şi-a achiziţionat şi el un apartament în complexul Delea Veche, din zona Decebal.

"Marius e ca şi copilul meu, eu l-am descoperit şi tot eu îl voi ajuta să revină la performanţele pe care le-a avut. E încă un copil şi are nevoie de tot sprijinul posibil, iar eu cred în talentul lui. Mi-am cumpărat un apartament în acelaşi bloc, pentru a fi mai aproape de el atunci când va avea nevoie de mine", ne-a mai spus Guda.

Mai multe