Selecționerul Ungariei i-a învrăjbit pe Lucescu și Iordănescu

23 iunie 2021 12:26   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul italian al Ungariei, Marco Rossi, a stârnit fără să vrea gâlceava între doi dintre cei mai importanți antrenori ai fotbalului românesc: Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu.

După ce Lucescu a spus despre fostul său elev de la Brescia, Rossi, că ”mi-ar plăcea să-l văd într-o zi la naţionala României”, Anghel Iordănescu a sărit ca ars la Digi Sport: ”Cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu. Nu mă așteptam la el să facă o asemenea afirmație. Ce poate să garanteze antrenorul actual al Ungariei că va reusi să facă cu naționala? A mai făcut o greșeală atunci când a fost adus Daum. Fotbalul românesc are nevoie de o perioadă cu un selecționer român cu experiență, care a fost implicat și a avut performanțe în fotbalul românesc. Din punctul meu de vedere, FRF i-a avut pe Gică Hagi, pe Petrescu.. faptul că ne permitem să ținem antrenori de valoare pe tușă, pe bancă, zic eu că este prea mult. Nu este normal”, a declarat Anghel Iordănescu.

Nici ”Il Luce”, care ieri a plecat spre Kiev pentru începerea pregătirii cu Dinamo, nu a rămas dator: ”Rossi e un băiat care a făcut performanţe extraordinare. Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora. Nimeni nu se va lua după mine, eu l-am lăudat pe Rossi pentru că este foarte serios şi are rezultate. Eu nu sunt cel care decide selecţionerul, am dat o sugestie. Sunt unii care stau acasă, n-au ce face, ascultă o declaraţie şi apoi dau o replică. Nici nu mă interesează cine a vorbit”, a declarat Lucescu pe aeroport.

Mai multe