Sepsi a dus-o pe Miss România la Marbella!

22 iunie 2012 16:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul jucător al celor de la Poli Timişoara este un romantic incurabil. După un sezon plin de peripeţii, fundaşul a ales o destinaţie exotică, Marbella, pentru a petrece o vacanţă de vis alături de iubita sa, Sandra.

Fotbalistul Laszlo Sepsi a început anul cu „dreptul", după ce în luna ianuarie a primit decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv care l-a îndreptăţit în cazul intentat patronului Timişoarei, Marian Iancu, de a-i plăti restanţele salariale, în valoare de peste 50.000 €.

După un retur sub contract cu FCM Târgu Mureş, internaţionalul român a avut parte de o săptămână de relaxare, împreună cu iubita sa, Sandra Bachici (19 ani), câştigătoarea titlului de Miss România în anul 2010. Fotbalistul şi iubita sa au ales o destinaţie exotică, staţiunea Marbella, de pe Coasta del Sol, profitând din plin de vreme frumoasă şi plajele Mării Mediterane.

Cei doi au vizitat mai multe obiective turistice, s-au distrat la piscina hotelului şi au avut parte de câteva sesiuni de shopping. Fundaşul de 26 de ani şi aleasa inimii sale au o relaţie de aproximativ doi ani şi se gândesc serios la căsătorie.

În plan fotbalistic, i s-a oferit suma de 100.000 € la semnătură şi un salariu lunar de 25.000 €, dar Vasluiul n-a reuşit să-l convingă să vină în Moldova. CFR Cluj a intrat pe fir şi l-a tentat pe jucător cu un salariu mult mai bun, dar şi cu şanse mai mari de a juca în grupele Ligii Campionilor.

După mai multe discuţii cu şefii de la CFR Sepsi a semnat un contract cu campioana României pe o durată de trei ani.

Mai multe