Sepsi a învins pe CFR chiar la Cluj!

10 mai 2021 22:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

CFR Cluj a ratat șansa de a menține distanța de măcar două puncte în fața FCSB chiar când îi era lumea mai dragă. Ardelenii au fost învinși acasă de Sepsi, scor 1-0.

Sepsi Sfântu Gheorghe a mai detonat o bombă în Liga 1 după ce le-a învins pe FCSB și pe Universitatea Craiova: a învins=-o cu 1-0 pe CFR chiar la Cluj. Unicul gol al meciului a fost marcat de Safranko în minutul 41.

Supărat, antrenorul clujenilor, Edi Iordănescu, a declarat: "Adversarul are respectul nostru. Ne-au plăcut când au învins Craiova și FCSB, iar așa trebuie să acceptăm acest moment. Această înfrângere vine în cel mai prost moment posibil pentru noi.

Adversarul a venit, a jucat, iar noi am fost într-o zi în care am simțit că am vrut, dar n-am putut. Am creat prea puțin în prima repriză, am fost pasivi și le-am dat șansa să fie periculoși. Am terminat meciul cu Costache fundaș dreapta, am aruncat toți atacanții în careu, dar cred că ne-a lipsit și șansa. Poate meritam un punct, mai mult clar nu.

Partea bună este că suntem în continuare la mâna noastră și e bine că a căzut un mit. Dacă era vreo urmă de relație între cele două echipe, nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat astăzi. Nu avem timp să ne plângem de milă, trebuie să ne ridicăm și să continuăm", a spus tehnicianul

Mai multe