Sepsi este prima semifinalistă a Cupei României

30 noiembrie 2021 21:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Sepsi Sfântu Gheorghe a devenit marți seară prima semifinalistă a Cupei României.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, marţi, în deplasare, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (2-0), pe Chindia Târgovişte şi s-a calificat în semifinalele Cupei României. Aceasta a fost primul meci dintre cele cinci disputate între cele două echipe în istorie care nu s-a încheiat la egalitate.

Scorul a fost deschis în minutul 35 de autogolul lui Căpușă (Chindia), după care Bărbuț a profitat de o greșeală din apărarea târgoviștenilor pentru a majora avantajul în minutul 41. Daniel Popa a redus din diferență în minutul 72, dar Chindia nu a mai avut puterea de a duce meciul în prelungiri. La fel de adevărat este că centralul Sebastian Colțescu nu le-a acordat gazdelor un penalty în startul reprizei secunde.

La finalul partidei, antrenorul învingătorilor, Cristiano Bergodi, a declarat: "E bine că am câștigat. Așa e la fotbal, se întămplă greșeli. Patronul era bucuros de victorie, ne-a felicitat. Nu știu nimic de o primă. Nu ne gândim la finală, trebuie să ne îmbunătățim jocul. Vom vedea în martie ce adversar avem, eu am acum ambiția de a urca în clasamentul Ligii 1”, a spus el conform digisport.ro.

Mai multe