Sepsi poate pregăti finala Cupei, după 5-1 cu Iașiul în semifinale

25 iunie 2020 9:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La prima prezență în semifinalele Cupei României, Sepsi a făcut un meci memorabil.

Condusă din minutul 5 acasă de Poli Iași, care a transformat un penalty prin Andrei Cristea, formația din Sfântu Gheorghe a reușit nu doar să întoarcă rezultatul, dar să-și umilească adversara și să își asigure în mare parte calificarea în finala competiției. Sepsi s-a impus cu scorul de 5-1, prin golurile marcate de Achahbar (min, 25, 75), Fulop (52), Carnat (80) şi Karanovic (87), făcându-l pe antrenorul Leo Grozavu să exulte la finalul partidei. ”Am nişte băieţi admirabili, am obţinut un rezultat fantastic, după o seară magică. Ne dorim foarte mult calificarea în finală şi sperăm ca atunci să avem şi fanii lângă noi”, a declarat el.

De partea cealaltă, antrenorul ieșenilor, Mircea Rednic, a dat, ca de obicei, vina și pe jucători. ”Nu doar scorul, ci şi evoluţia a fost ruşinoasă. Am fost obligat să protejez câţiva jucători, ca să ne salvăm de la retrogradare, dar asta nu înseamnă să te prezinţi penibil. Principalul vinovat e antrenorul. Dar şi ei, că au pretenţii. Săptămâna asta s-a discutat despre salarii, chiar azi au primit nişte bani. Dar nu avem ce face, trebuie să ne gândim la meciul de sâmbătă. Dacă nu batem Chindia, va fi foarte greu. S-au văzut surprize în fotbal, dar nu cred că e cazul. Ce să mai faci la 1-5?”, a declarat și ”Puriul”.

Cealaltă semifinală, partida Dinamo – FCSB, se joacă joi seară, de la ora 20.00. Retururile sunt programate în zilele de 8 și 9 iulie.

Mai multe