Sergiu Buş a prins transferul carierei

30 ianuarie 2015 21:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În schimbul a 500.000 de euro, ŢSKA Sofia şi-a vândut golgheterul la o formaţie de mijlocul clasamentului în Championship, a doua divizie engleză.

 Pentru Sergiu Buş, jucător crescut în curtea celor de la CFR Cluj, este o şansă uriaşă de a se face remarcat în fotbalul mare, la un club de tradiţie din Albion. După ce a rupt plasele porţilor în Bulgaria, marcând toamna trecută 10 goluri în 19 meciuri, Buş va juca acum pentru Sheffield Wednesday, grupare la care a evoluat şi Dan Petrescu înainte de a face pasul către Chelsea.

Alb-albaştrii din Sheffield sunt patronaţi de un consorţiu thailandez, iar obiectivul pe termen scurt este revenirea în Premier League, acolo unde Wednesday n-a mai fost din anul 2000.

Deocamdată, proaspăta echipă a lui Sergiu Buş e pe locul nouă în a doua divizie, la nouă puncte de ultimul loc care trimite în barajul pentru prima ligă. ŢSKA Sofia şi-a permis să renunţe la Sergiu Buş în condiţiile în care bulgarii l-au adus în această iarnă din postura de jucător liber de contract pe muntenegreanul Stefan Nikolic, fostul atacant al Stelei.

Mai multe