Sfâșietor! Ekeng urma să devină tată din nou. Soția sa e gravidă în două luni cu un băiețel

8 mai 2016 20:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Patrick Ekeng a oferit primele declarații după aflarea veștii decesului fotbalistului. Cunoscându-se încă din copilărie, Georges este devastat de moartea lui Ekeng, iar declarațiile sale îi stârnesc amintiri care acum sunt dureroase.

Georges Mandjeck, care și el este fotbalist, a afirmat că îl știa pe Patrick Ekeng de-o viață, relatează Lequipe.fr. Chiar și soțiile acestora se cunoșteau încă din copilărie; vestea morții fulgerătoare a fotbalistului dinamovist i-a devastat.

"Îmi era prieten, iar soția sa era de asemenea prietenă din copilărie cu soția mea", a declarat Georges Mandjes. El a mai adăugat că prima care a aflat cumplita veste a fost soția sa care la rândul ei fusese anunțată prin telefon de soția lui Patrick. Când a aflat și Georges știrea, aceasta a venit ca un șoc pentru el. "Imaginați-vă circumstanțele, să mori în timpul unui meci de fotbal...mi-a scăzut cu adevărat moralul. Asta ne face să realizăm cât de fragilă este viața și cât de bizar poate fi destinul."

Conform declarațiilor lui Georges, pentru camerunezi, moartea pe teren a unui fotbalist nu este ceva nou. "Când ești camerunez, te gândești la Marc-Vivien Foė care a murit în aceleași împrejurări. Am revăzut materialul video, sunt aceleași gesturi, aceiași ochi dați peste cap, este înfricoșător."

Are o fetiță de doi ani

Este cu atât mai trist cu cât fotbalistul a lăsat în urmă o soție care este însărcinată în două luni. Lui Ekeng urmează să i se mai nască un copil, un băiețel, care însă nu își va cunoaște tatăl decât în fotografii. Fetița lor a împlinit pe 25 aprilie vârsta de doi ani. Ekeng și soția sa au petrecut aniversarea fiicei lor în București.

Mai multe